(Poistunut julkaisusta)

LVI-asentajan apumiehiä
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2019

Oletko suorittanut LVI-alan perustutkinnon tai alasta kiinnostunut oma-aloitteinen tekijä?

Etsimme nyt LVI-ASENTAJAN APUMIEHIÄ asiakasyrityksellemme Ouluun.

Työtehtäväsi ovat LVI-asentajan apumiehenä toimiminen Oulun alueella. Töitä tehdään pareittain tai ryhmissä ja työtehtävien vaativuustaso vaihtelee kohteittain, joten etsimme sekä aloittelevia tekijöitä että jo alan työkokemuksen omaavia. Hyvällä tekijällä on mahdollisuus edetä urallaan ja saada tästä pitkäaikainen työpaikka.

Katsomme eduksi hakijalta LVI-alan perustutkintoa sekä alalta hankittua työkokemusta, mutta huomioimme myös alasta kiinnostuneet hakijat. Arvostamme tarkkuutta ja vastuullista työotetta hyviä vuorovaikutus- sekä raportointitaitoja. Osa työtehtävistä on keikkaluontoisia ja keikkojen kesto vaihtelee päivistä kuukausiin. Ammattitaitoisen LVI-asentajan on mahdollista työllistyä pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Tehtävään valitulla henkilöllä täytyy olla B-ajokortti sekä voimassa oleva työturvallisuuskortti. Plussaa on, jos sinulta löytyy lisäksi C-kortti, kuljettajan ammattipätevyys, tulityö-, tieturva- EA- ja vesityökortti.

Olisitko sinä etsimämme työntekijä? Jätä tietosi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajalla. Lisätietoja tehtävästä saat toimistoltamme jennika.puominen@personalhuset.fi / 050 409 7304.


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi