(Poistunut julkaisusta)

LVI-asentajaharjoittelija
Stara, Helsingin kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.3.2020

Olemme luotettava ja sitoutunut kaupungin oma palveluntuottaja. Inspiroiva tehtävämme on rakentaa ja hoitaa Helsinkiä, Suomen pääkaupunkia. Haluamme kehittyä työssämme jatkuvasti.

Haemme kesäksi LVI-asentajaharjoittelijoita konepajan talotekniikan yksikköön. Tule pitämään kanssamme huolta kaupungin rakennuskannasta!

Toteutamme Staran konepajan talotekniikassa kokonaisratkaisuja suunnittelusta asennukseen ja huoltoon. Asentajien erikoisosaamisen ansiosta pystymme vastaamaan kaikkiin taloteknisiin tarpeisiin. Talotekniikan yksikössä työskentelee noin 30 kokenutta sähkö- ja LVI-asentajaa sekä osaava työnjohto. Staran talotekniikan referenssikohteisiin lukeutuvat muun muassa Länsisataman LVI-huollot ja peruskorjaukset, Finlandia-talon uusittu sähköpääkeskus, Olympiastadionin porttien avausjärjestelmä ja uimastadionin ilmalämpöpumppujen asennus.

Mitä teet?

LVI-asentajaharjoittelijana pääset tekemään yhdessä muiden asentajiemme kanssa putki- ja LVI-alan töitä vaihtelevissa kohteissamme. Tehtäviisi kuuluu muun muassa vesihuoltoverkostojen asennus-, kunnossapito- ja selvitystöitä.

Kuka olet?

Olet täysi-ikäinen LVI-alan opiskelija. Sinulla tulisi olla vähintään B-luokan ajokortti sekä työturvallisuuskortti voimassa. Aikaisempi alan työkokemus on eduksesi. Työskentelet tiimissä, jolloin yhteistyökyvystä ja vuorovaikutustaidoista on sinulle selkeää hyötyä.

Työn kesto on kahdesta kolmeen kuukautta ja työsuhteen aloitus 1.5. tai sopimuksen mukaan. Ilmoitathan hakemuksellasi, milloin voit aloittaa ja mihin asti voit työskennellä.

Mitä Stara tarjoaa sinulle?

Tarjoamme kesäksi monipuolisia töitä sekä mukavan työyhteisön Helsingin omassa palvelutuotannossa. Me teemme Helsingistä yhä toimivamman ja viihtyisämmän. Luomme myös reilumpaa maailmaa, sillä harmaan talouden torjunta, eettiset hankinnat ja ympäristöstä huolehtiminen ovat työmme arkea.

Starassa on tilaa kasvaa ja kehittyä. Perehdytämme henkilöstön hyvin ja olemme koulutusmyönteinen talo, joka pitää huolta työntekijöistään.

Työturvallisuus on tärkeä osa toimintaamme. Tavoitteemme on aina nolla tapaturmaa.