LVI-asentaja
Caverion Industria Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.11.2021

Haemme nyt ammattitaitoista LVI-asentajaa kasvavaan tiimiimme Kokkolaan. Työpäiväsi täyttyvät vaihtelevien asiakaskohteidemme huolto-, korjaus- ja kunnossapitotehtävistä. Meillä on hyvä tekemisen meininki ja rento työyhteisö, oletko sinä uusi vahvistuksemme? Hae nyt ja liity Suomen viiden tuhannen caverin joukkoon! 

Tässä tehtävässä tärkeässä roolissa on vuorovaikutustaidot ja avoin yhteistyö asiakkaan kanssa. Työsi on vaihtelevaa ja mukavasti haastavaa. Ensiluokkaiset työkalut ja ammattitaitoisen tiimin tuki antavat hyvät eväät työssäsi onnistumiseen. Huolehdimme cavereiden turvallisuudesta sekä terveydestä ja hyvinvoinnista. Työturvallisuutemme taso on yksi alamme parhaista. Panostamme ennakointiin niin työturvallisuus- kuin työhyvinvointiasioissa ja kehitämme työtapojamme jatkuvasti. Saat meiltä erinomaiset henkilöstöedut kuten laajat työterveyspalvelut, liikuntaedun sekä kattavan koulutustarjonnan. Käy tutustumassa myös mahdollisiin kollegoihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/. 

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy LVI-alan perustutkinto ja aikaisempaa kokemusta IV- tai putkialalta vastaavista tehtävistä. Hitsaustaito katsotaan eduksi. Olet vastuuntuntoinen, joustava tiimipelaaja, ja kykenet työskentelemään sekä itsenäisesti että tiimissä. Tartut tehtäviisi oma-aloitteisesti ja omaat asiakaslähtöisen palveluasenteen.

Hae tehtävää 12.12.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Jyrki Myllymäki, p. 050 3060 436 tai sähköpostitse jyrki.myllymaki@caverion.com. Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja rekrytointiprosessiin liittyen antaa HR-konsultti Jesse Isomäki, p. 050 572 7104 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@eezy.fi. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot