LVI-asentaja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.11.2021

Haemme LVI-asentajaa pk-seudulle.

Haemme asiakkaallemme kiinteistönhoitoalalle LVI-asentajaa pk-seudulle vakituiseen työsuhteeseen.Tehtävässä tulet toimimaan osana teknisen palvelun tiimiämme pitäen huolen asiakkaidemme kiinteistöjen toimivuudesta ja niiden monipuolisista ylläpito-, huolto- ja korjaustehtävistä. Tehtävässä sinut perehdytetään käyttämään kiinteistöhuoltokirja järjestelmiä.

Toivomme hakijalta jonkin asennus alan soveltuvaa koulutusta tai työn kautta hankittua ammattipätevyyttä. Kiinteistöautomatiikan tuntemus ja ajokortti ovat työssä eduksi.  

Työajat: Päivätyö

Työsuhde: Vakituinen

Palkkaus: Rakennusliiton TES

RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/tyontekijoille/

Täytäthän hakemuksen huolella oheisen linkin kautta ja liitä mukaan CV:si. 

Lisätietoja: laura.vanska@rtkhenkilostopalvelu.fi

Sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia emme käsittele.

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1523668
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto, Sähkö ja LVI
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 2.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo, Helsinki, Kerava, Vantaa