LVI-Asentaja
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2021

Etsimme LVI-ASENTAJAA asiakkaallemme Kuopioon!

Ei ole väliä oletko vasta valmistunut vai jo kokenut kettu, aito kiinnostus alaa kohtaan on tärkeintä. Työtehtäviin kuuluu osaamisesi mukaan erilaisia LVI-töitä, teollisuuden asennustöitä ja laiteasennuksia.

Työkohteiden sijainnit voivat vaihdella projektien mukaan, joten ajokortti ja oma auto helpottavat liikkumista. Myös muut ammattikortit, kuten tulityökortti, sekä laitteiston, kuvien ja työvälineiden tuntemus ovat eduksi.

Luemme eduksesi aikaisemman LVI-alan työkokemuksen, sekä laitteistojen, kuvien ja työvälineiden tuntemuksen. Toivomme, että sinulta löytyy myös voimassa oleva työturvallisuuskortti sekä mahdollisuus oman auton käyttöön (ei kuitenkaan välttämätöntä).

Tarjoamme sinulle:
-Terveystalon työterveyspalvelut
-Terveystalon työterveysasiakkaan vaihtuvat etukampanjat
-Earn and Learn -koulutuspisteet
-Etuja liikuntakeskuksiin

Lisätietoja:

Heidi Hämäläinen 040 558 9342
heidi.hamalainen@sihti.fi

Rosa Pitkänen 040 481 1405
heidi.hamalainen@sihti.fi

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikea työ.

Rekrytointipalvelu Sihti on henkilöstöpalvelualan kasvuvoimainen ammattilainen ja toimii osana Adecco-konsernia. Tavoitteenamme on kulkea henkilöstöpalveluiden etulinjassa ja olla alan pätevin pelaaja!

Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteessa www.sihti.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1494889
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 3.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Heidi Hämäläinen (heidi.hamalainen (a) sihti.fi)
  • Sijainti: Kuopio