LVI-asentaja
Go On Joensuu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 31.8.2021

JH-Lämpö Oy on Suomen vanhin lämpöjärjestelmien jälleenmyyjä. Palveluihimme kuuluvat maalämpö-, ilmalämpö- ja ilmavesijärjestelmien myynti, asennus ja huolto. Teemme myös laitteistojen jälkiasennuksia 20 vuoden kokemuksella

Haemme asiakkaallemme JH-Lämpö Oy:lle LVI-asentajaa Joensuun alueelle. 

Etsimme motivoitunutta ja huolellista työntekijää LVI-alan erilaisiin huoltotehtäviin. Työ sisältää ilmalämpöpumppujen sekä putkien huoltoja sekä asennuksia. Odotamme sinulta ennen kaikkea huolellista työotetta, oma-aloitteisuutta sekä aitoa kiinnostusta LVI-alaan. Lisäksi haluat oppia uutta ja sinulla on reipas asenne työntekoa kohtaan. Katsomme eduksesi aiemman työkokemuksen ilmalämpöpumppujen tai putkien asentamisesta sekä kylmäainepätevyyden.

Työsuhde on vakituinen ja työtä tehdään pääosin päivävuorossa. Työssä on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyritykselle. Työssä liikutaan autolla, joten sinulla tulee olla lisäksi B-luokan ajokortti. 

Autamme työhön liittyen mutta panostamme hyvinvointiisi myös työn ulkopuolella takaamalla mm. lakisääteistä laajemman työterveyshuollon, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen, sekä liikuntaetuja ja yhteisiä tapahtumia liikunnan ja paikallisten urheiluotteluiden tiimoilta. Lisäksi kaikilla työntekijöillämme on käytössään Go Onin henkilöstöetuohjelma, jonka valikoimassa on esimerkiksi matkailuun, hyvinvointiin, muotiin, ravintoloihin, viihteeseen ja autoiluun liittyviä jatkuvia etuja.

Kiinnostuitko?
 
Tartu tilaisuuteen ja hae heti. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita heti haun käynnistyttyä. Työt alkavat sopivien henkilöiden löydyttyä.
Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Joensuun HR- Koordinaattori Helka Kurittu, p. 050 378 6785 (ma-pe klo 9-15), helka.kurittu@go-on.fi.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1493199
  • Tehtäväalue:
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 22.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Joensuu