LVI-asentaja
Caverion Suomi Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2021

Haemme nyt ammattitaitoista LVI-asentajaa kasvavaan caveritiimimme Seinäjoelle. Tulevana asentajana työpäiväsi täyttyvät asiakaskohteidemme (teollisuus, kaupat ja liiketilat) LVI-laitteiden ja -järjestelmien huolto-, viankorjaus- ja asennustöistä. Työnkuvaan kuuluu myös erilaiset palvelusopimuksiin liittyvät huoltotyöt. Meillä on hyvä tekemisen meininki ja rento työyhteisö, oletko sinä uusi vahvistuksemme? Hae nyt ja liity Suomen viiden tuhannen caverin joukkoon! 

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vastuullisen tehtävän, jossa toista samanlaista päivää ei tule vastaan. Caverionilla voit olla ylpeä yhteisestä työstä, jolla varmistetaan suorituskyky ja ihmisten hyvinvointi älykkäästi ja vastuullisesti – myös poikkeustilanteissa. Meidät tunnetaan myös vastuullisena työnantajana. Pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen sekä työhyvinvointiin, ja siitä näyttönä onkin alan pisimmät työsuhteet. Pidämme huolen, että monipuolisten henkilöstöetujemme lisäksi saat kilpailukykyisen palkan sekä mahdollisuuden jatkuvaan kouluttautumiseen työssäsi. Käy tutustumassa mahdollisiin kollegoihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/

Menestyäksesi tehtävässä sinulta löytyy LVI- ammattitutkinto. Arvostamme aikaisempaa kokemusta LVI asennus- ja huoltotöistä. Olet tottunut haasteiden ratkaisuun ja oman toiminnan suunnitteluun. Toimit luontevasti asiakasrajapinnassa vaihtelevissakin olosuhteissa sekä itsenäisesti että osana tiimiä. Sinulta löytyy pitkäjänteisyyttä ja halua sitoutua työhön.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionin huoltopäällikkö Jari Pouttu sähköpostitse jari.pouttu@caverion.com. Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja rekrytointiprosessiin liittyen antaa HR-konsultti Lilli Toukola, p. 050 560 8665 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@eezy.fi.

Hae tehtävää 14.6.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot