LVI-asentaja
Lassila & Tikanoja Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 28.4.2021

Lassila & Tikanojan kiinteistötekniikan toimialalla toimii Suomessa noin 350 tekniikan huippuammattilaista, joilla on vankka kokemus erilaisista kiinteistötekniikan ylläpito-, huolto- sekä asennustehtävistä. Meillä tehdään kestävää työtä ja toteutetaan kiertotaloutta käytännössä. Etsimme nyt pääkaupunkiseudulle

  

LVI-ASENTAJAA 

  

ja olemme liikkeellä tositarkoituksella, eli etsimme LVI-alan ammattilaista kokoaikaiseen, vakituiseen työsuhteeseen. Vastuualueenasi on LVI-laitteisiin liittyvät huolto- ja kunnossapitotyöt sekä ennakkohuolto- ja asennustyöt asiakaskohteissamme. Kohteet ovat pääosin liike- ja logistiikkakiinteistöjä.

  

Ketä etsimme? Tehtävässä tarvitset LVI-alan koulutuksen ja kokemuksen kartuttaman varman otteen putkiasentajan monipuolisista tehtävistä kuten huolto-, korjaus-  ja asennuskohteista. Tekninen osaamisesi on ajan hermolla, oli kyse sitten kiinteistöistä tai työssä tarvittavasta tietotekniikasta. Lisäksi viihdyt itsenäisen työn parissa muttet kavahda tiimityöskentelyä. Sinulta löytyy myös reipasta palveluasennetta ja pidät asiakkaamme tiedotettuina töiden yhteydessä.   

  

Mitä tarjoamme sinulle? Lassila & Tikanojalla saat suuren yrityksen mukanaan tuoman luotettavuuden ja turvan, sekä vankan ammattilaisten verkoston. Meillä on mahdollista kehittyä erilaisiin tehtäviin ja tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia. Työsuhde-etuihimme kuuluu esimerkiksi tavallista laajempi työterveyshuolto ja kattava sairauskassa. L&T:llä jokainen päivä on erilainen ja voit olla ylpeä kättesi jäljestä. Tule mukaan kasvamaan kanssamme! 

  

Kiinnostuitko? Odotamme innolla hakemustasi. Täytä hakemuksesi mahdollisimman pian alla olevan linkin kautta! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos jokin asia jäi vielä askarruttamaan saat lisätietoja tehtävästä arkisin klo 8-16 välillä huoltopäällikkö Tomi Tenhovuorelta, p. 050-3853190.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1450138
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto, Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 16.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: L&T L&T (offre35275007.9860 (a) lassila-tikanoja-oyj.contactrh.com)
  • Puhelin: 010 636 111
  • Sijainti: Helsinki