LVI-asentaja
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 21.4.2021

Oletko suorittanut LVI-alan perustutkinnon tai onko sinulle muuten karttunut alan työkokemusta?
 
Etsimme nyt LVI-ASENTAJAA asiakasyrityksellemme Koillismaan alueelle.
 
Työtehtäväsi tulevat olemaan monipuolisesti LVI-asentajan töitä asennus-, huolto- ja korjaustehtävissä. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Palkkaus sopimuksen mukaan. 

Katsomme eduksi hakijalta LVI-alan perustutkintoa ja/tai alalta hankittua työkokemusta. Arvostamme tarkkuutta ja vastuullista työotetta, sekä hyviä vuorovaikutus- ja raportointitaitoja. Toivoisimme, että sinulla on C-ajokortti, sekä voimassa olevat työ- ja tieturvallisuuskortit.

Tarjoamme valitulle henkilölle vauhdikkaan ja joustavan työympäristön, missä puhalletaan yhteen hiileen. Tukenasi on huippu tiimi, joilta saat arvokasta ja monipuolista kokemusta ja tukea menestyäksesi työssä.
 
Olisitko sinä etsimämme työntekijä? Jätä tietosi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä! Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla Hanna Pieskälle 040 703 5730 tai sähköpostitse hanna.pieska@personalhuset.fi.

Personalhuset koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1436561
  • Tehtäväalue: Sähkö ja LVI
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 16.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kuusamo, Taivalkoski