LVI-asentaja
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2021

Oletko LVI-alan osaaja vailla uusia haasteita tai vasta valmistunut urapolkusi alkutaipaleella?

Etsimme nyt LVI-ASENTAJAA asiakasyrityksellemme Rovaniemelle.

Työtehtäväsi tulevat olemaan monipuolisia LVI-asentajan tehtäviä. Lopulliset työtehtävät sovitaan osaamiseesi ja kokemukseesi perustuen. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Arvostamme LVI-alan perustutkintoa ja alalta hankittua työkokemusta. Työssäsi tarvitset työturvallisuuskortin lisäksi itsenäistä ja vastuullista työotetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja raportointitaitoja. 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työllistyä mielenkiintoiseen ja vastuulliseen tehtävään. Tukenasi on huipputiimi, joilta saat arvokasta ja monipuolista kokemusta ja tukea menestyäksesi työssä.

Olisitko sinä etsimämme työntekijä? Jätä tietosi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä! Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla Hanna Pieskälle 040 703 5730 tai sähköpostitse hanna.pieska@personalhuset.fi.

Personalhuset koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot