LVI asentaja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2021

Haemme asiakkaallemme pääkaupunkiseudulle osaavaa LVI asentajaa.

Etsimme ammattitaitoista LVI-asentajaa projekti – ja asiakaskohteisiimme. Työsi koostuu monipuolisista toimitilojen muutosprojektien LVI-asennustöistä sekä asiakaskohteidemme huolto- ja korjaustöistä. Työskentelet palvelupäällikön alaisuudessa.

Työ edellyttää aiempaa työkokemusta putki- ja asennustöistä. LVI- alan ammattipätevyyttä, kiinteistöhallintajärjestelmien tuntemusta sekä voimassa olevaa ajokorttia. Tunnet alan työmenetelmät, olet reipas ja oma- aloitteinen sekä asiakaspalveluhenkinen. Työtehtäviä saattaa olla useita päällekäin, joten organisointikyky ja järjestelmällisyys ovat oleellisia taitoja työstä suoriutumiselle.

Katsomme eduksesi, hitsaus- ja juottotaidot, ymmärryksen asuin- ja teollisuuskiinteistöjen taloteknisistä prosesseista, voimassa olevat tulityö- ja työturvallisuuskortit.

Työajat ma- pe, pääsääntöisesti klo 7-15 välillä. Alueena pääkaupunkiseutu.

Palkkaus: TES/ sopimuksen mukaan.

Työt alkavat sopimuksen mukaan, nopealla aikataululla, heti sopivan ehdokkaan löydyttyä.

Täytäthän hakemuksen huolella oheisen linkin kautta ja liitä mukaan CV:si. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia emme käsittele.

 

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot