(Poistunut julkaisusta)

LVI-asentaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2021

Haluatko päästä vahvistamaan ammattitaitoasi huipputiimissä?


Liiketoiminnan kasvaessa, haemme nyt ammattitaitoisia LVI-asentajia tiimiimme Kajaaniin.

ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistöhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.   

Haemme joukkoomme itsenäiseen työhön pystyviä LVI-Asentajia. Työ käsittää LVI-laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt erilaisissa liike, - ja asuin kiinteistöissä Kajaanissa. Työ on vakituinen kokopäivätyö ja työaika arkisin 7 – 15.30. Satunnaiset viikonloppu vuorot ovat mahdollisia.


Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla LVI-asentajan koulutus sekä työkokemusta vastaavista tehtävistä vähintään 2 vuotta. Työskentelet sujuvasti suomen kiellellä, pidät fyysisestä työstä ja suhtaudut tavoitteellisesti asiakasyhteistyöhön. Työssäsi tarvitset myös perus ATK-taitoja. Eduksi katsomme kokemuksen ilmanvaihtotöistä, tulityökortin, työturvallisuuskortin sekä monipuolisen teknisen osaamisen. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus helpottavat kohteiden välillä kulkemista.

Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 21.1.2021. Työ alkaa sopimuksen mukaan.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka