LVI-asentaja
Aalto Henkilöstöpalvelut

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.1.2021

Oletko ammattitaitoinen LVI-asentaja etsimässä pitkiä työkohteita? Etsimme nyt Järvenpäässä ja lähialueella toimivalle asiakasyrityksellemme ammattitaitoista LVI-asentajaa pitkiin työkohteisiin. Työkohteet ovat pääosin eri kokoisia saneerauskohteita, mutta hommia löytyy laidasta laitaan. Asiakasyrityksemme etsii pitkäaikaista, luotettavaa ja ammattitaitoista tekijää, jolla on jo vähintään muutaman vuoden kokemus sekä kyky itsenäiseen työskentelyyn. 

Tarjoamme myös mahdollisuuden vakituiseen työsuhteeseen ja kauttamme työllistyy vuosittain useita alan ammattilaisia suorarekrytointia asiakasyrityksiimme. 

Toivomme sinulta erityisesti aiempaa kokemusta itsenäisestä LVI-asentajan työstä sekä soveltuvaa koulutusta, vastuullista otetta työntekoon sekä luotettavuutta. 

Tarjoamme sinulle:

- asianmukaiset työvarusteet säällä kuin säällä

- kilpailukykyisen, vähintään Talotekniikka-alan TES:n mukaisen palkkauksen. Esitä rohkeasti palkkatoiveesi!

- mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi

- pitkät työkohteet

- kokopäivätyön ja mahdollisuuden myös vakituiseen työsuhteeseen

Toivomme sinulta,

- voimassa olevaa työturvallisuuskorttia

- aiempaa kokemusta sekä työhön soveltuvaa koulutusta

- kykyä itsenäiseen työhön

- sujuvaa suomenkielentaitoa

Kiinnostuitko? Mikäli olet etsimämme henkilö, täytä pian sähköinen hakulomakkeemme tai soita vaikka heti rekrytoinnista vastaavalle Hennalle, sillä avoinna olevat tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Haastattelemme soveltuvia hakijoita jatkuvasti, joten laitathan hakemuksen tulemaan mahdollisimman pian!

Lisätietoja antaa

Henna Kauppila
Henkilöstökonsultti
050 348 1322
henna.kauppila@aaltovoima.fi

Tutustuthan Aaltovoiman vinkkipalkkio ja suosittelu videoihin

https://youtu.be/LyNsUc_NyWA

https://youtu.be/TFjqszrbhfY

 

Aalto Henkilöstöpalvelut koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Personalhusetin kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä.  

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot