(Poistunut julkaisusta)

LVI-asentaja
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.12.2020

Etsimme LVI-asentajaa Rovaniemen alueelle!

Työtehtävät koostuvat monipuolisista LVI-alan asennuksista rakennustyömaiden parissa. Toivomme, että sinulla on koulutus alalle ja jonkin verran kokemusta vastaavista työtehtävistä. Työturvallisuuskortti on edellytys työllistymiselle, myös tulityökortti voi olla tarpeellinen joillakin työmailla. Ymmärrys rakennusalasta ja aiempi kokemus rakennustyömailla työskentelystä on eduksesi!

Arvostamme sinussa lisäksi erityisesti seuraavia ominaisuuksia:
- Hitsauskokemus
- Joustavuus
- Laitteiston ja työvälineiden tuntemus
- Reipas ja omatoiminen asenne työntekoon

Töiden aloitus tapahtuu sopimuksen mukaan. Palkkaus talotekniikan alan TES:n mukaisesti kokemukseen perustuen.

Meiltä saat lisäksi kattavan työterveyshuollon, työsuhde-edut ja laadukkaat työkamppeet. Lisänä vielä loistavat työkaverit!

Lisätietoja tehtävästä arkisin 8-16 antaa Joni Roininen, 050 444 4421. Laita hakemuksesi nettisvujemme sihti.fi kautta, lähethän sen pikaisesti sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana!

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikean työ.

Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.sihti.fi.