(Poistunut julkaisusta)

LVI-asentaja
Go On Pirkanmaa

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.11.2020

JVR-Rakenne Oy on vuonna 1998 toimintansa aloittanut vakavarainen, puukerrostaloja rakentava pioneeri, joka toimii koko Suomen alueella. Yrityksen toiminnan kulmakiviä ovat laatu, luotettavuus, turvallisuus ja ammattitaito. JRV-Rakenne Oy on Suomen johtavia puukerrostalokohteiden toteuttajia.

 


Etsimme nyt asiakkaallemme, JVR-Rakenne Oy:lle ammattitaitoista LVI-ASENTAJAA kokoaikaiseen ja vakinaistuvaan työsuhteeseen Pirkanmaan alueelle. Työtehtäviin kuuluvat putkiasennukset uudis- ja saneerauskohteissa. JVR:lle ominaista on ihmisläheinen johtaminen, työhyvinvointiin panostaminen sekä hyvä yhteishenki. Periaatteisiin kuuluu, että työt tehdään vastuullisesti, huolellisesti ja turvallisesti käyttäen nykyaikaisia työkaluja ja työmenetelmiä.

 

Odotamme Sinulta:
-alan koulutusta sekä hieman aiempaa työkokemusta
-voimassa olevia työturvallisuus- ja tulityökortteja
-reipasta ja oma-aloitteista asennetta
-kiinnostusta puurakentamista kohtaan

 


Tarjoamme Sinulle:
-mielenkiintoiset työtehtävät
-ammattitaitoisen tiimin tuen
-mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen
-Go Onin kattavat henkilöstöedut

 


Eduksi katsomme kokemuksen IV-kanavista. Työt alkavat mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä!

 


Oletko etsimämme LVI-alan ammattilainen? Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Aloitamme hakemusten käsittelyn sekä haastattelut jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Pirkanmaan HR- ja rekrytointiasiantuntija Iida Makkonen, puh. +358 400 180 952 (arkisin klo 8-16).