(Poistunut julkaisusta)

LVI-asentaja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.9.2020

Haemme asiakkaallemme Iisalmeen ja Kajaaniin osaavaa, jo kokemusta omaavaa LVI-asentajaa pitkäkestoiseen työsuhteeseen.
Alkuun tekijä aloittaa RTK-Henkilöstöpalvelun työntekijänä ja työt hyvin hoitaessaan siirtyy myöhemmin talon kirjoille vakituiseen työsuhteeseen.

Työtehtävissä tulet toimimaan monipuolisesti putki- tai ilmanvaihtoasennustöissä.  Putkitöissä hitsaustaito Tig-, puikko- tai kaasuhitsauslaitteilla katsotaan eduksi.

Etsimme myös LVI mittaus- ja säätötöihin perehtynyttä henkilöä.

Edellytämme aiempaa kokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä sekä alalla tarvittavien lupakorttien voimassaoloa.

Tarjolla on monipuolinen ja haastava, pitkäkestoinen työpaikka, joten jätä hakemuksesi mahdollisimman pian oheisen hakulomakkeen kautta. Paikka täytetään ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa RTK-Henkilöstöpalvelun rekrytointivastaava Jouni Korhonen, 044 797 8718 tai jouni.korhonen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.