(Poistunut julkaisusta)

LVI-asentaja
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2020

Oletko suorittanut LVI-alan perustutkinnon tai onko sinulle muuten karttunut kokemusta alan hommista?
 
Etsimme nyt LVI-ASENTAJAA asiakasyrityksellemme, LVI-Kilpimaa Oy:lle Kuusamoon.
 
Työtehtäväsi tulevat olemaan monipuolisesti LVI-asentajan työt lämpö-, vesi- ja ilmastointilaitteiden asennus-, huolto- ja korjaustöissä. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Palkkaus sopimuksen mukaan. 

Katsomme eduksi hakijalta LVI-alan perustutkintoa ja/tai alalta hankittua työkokemusta. Arvostamme tarkkuutta ja vastuullista työotetta, sekä hyviä vuorovaikutus- ja raportointitaitoja. Eduksi katsomme C-ajokortin, sekä voimassa olevat työ- ja tieturvallisuuskortit.

Tarjoamme valitulle henkilölle vauhdikkaan ja joustavan työympäristön, missä puhalletaan yhteen hiileen. Tukenasi on huippu tiimi, joilta saat arvokasta ja monipuolista kokemusta ja tukea menestyäksesi työssä.
 
Olisitko sinä etsimämme työntekijä? Jätä tietosi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä! Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla Salla Pyhäjärvelle 040 703 5730 tai sähköpostitse salla.pyhajarvi@personalhuset.fi.
 

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä