(Poistunut julkaisusta)

LVI-asentaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.9.2020

Etsimme nyt tiimimme vahvistukseksi LVI-asentajaa Tampereelle. 
  
ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistöhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.
  
Voit olla etsimämme henkilö, mikäli sinulla on LVI-asentajan koulutus sekä aikasempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Työkohteet sijoittuvat Pirkanmaan alueelle ja työt koostuu monipuolisesti saneeraustyömaista, uudiskohteista sekä erilaisista avainasiakkaamme kiinteistöissä tehtävistä LVI-huoltotöistä.

Tarvitset työssäsi B-ajokortin, suomen kielen taitoa sekä itsenäistä työotetta. Arvostamme erityisesti erinomaista ja persoonallista asiakaspalveluasennettasi. Tulityö- ja työturvallisuuskortit sekä TIG-hitsaustaito katsotaan eduksi. 

Tehtävään valitulle tullaan tekemään työkohteista riippuen joko suppea- tai perusmuotoinen turvallisuusselvitys, joka hyväksyttynä on edellytys työsuhteelle. 

Miksi juuri meille töihin? Tarjoamme sinulle vakituisen työn, kunnolliset työvälineet sekä mielenkiintoisen tehtävän kiinteistöpalvelualan johtavassa yrityksessä. Meillä saat ammattitaitoisen tiimin sekä esimiehen tuen. ISS Palveluilla työntekijöidemme tyytyväisyys ja ammattitaito on tärkein voimavaramme ja valtakunnallisena toimijana tarjoamme kattavat kouluttautumis- ja urakehitysmahdollisuudet. Tartu siis tilaisuuteen ja löydä oma urapolkusi meillä. 


Hae tehtävään täyttämällä henkilötietojesi lisäksi vähintään tiedot koulutuksestasi sekä olennaisesta työkokemuksestasi oheisen linkin kautta 20.9.2020 mennessä. Halutessasi voit liittää mukaan ansioluettelosi tai hakemuskirjeen. 


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka -