(Poistunut julkaisusta)

LVI-asentaja
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.7.2020
Oletko kiinnostunut työskentelemään osana mielenkiintoisia ja merkityksellisiä hankkeita, kuten OYS:n sairaalahanketta? Jatkamme kasvuamme ja etsimme nyt ammattitaitoista LVI-asentajaa Ouluun. Loisto caveritiimimme odottaa sinua, hae mukaan! 

Tarjoamme sinulle vaihtelevan ja mukavasti haastavan työnkuvan ja mahdollisuuden osaamisesi jatkuvaan kehittämiseen. Meille työcaverit ovat erittäin tärkeitä ja pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen ja ensiluokkaisiin työkaluihin. Tarjoamme myös etuja työhyvinvointisi edistämiseksi. Käy tutustumassa myös mahdollisiin kollegoihisi: https://www.caverion.fi/tietoa-caverionista/toihin-caverionille/caverikirja.

Sinulta löytyy LVI-asentajan koulutus ja useamman vuoden kokemusta putkiasennuksista. Olet asiakaslähtöinen, itseohjautuva ja sinulla on hyvä paineensieto- ja ongelmanratkaisukyky. Edellytämme sinulta lisäksi tietotekniikan hallintaa sekä valmiutta käyttää töiden raportoinnissa mobiilitekniikkaa. 

Hae tehtävää 16.8.2020 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta talotekniikkapäällikkö Marko Juusola, p. 044 762 6410. Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa HR-konsultti Lilli Toukola, p. 050 560 8665 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.