(Poistunut julkaisusta)

LVI-asentaja
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.4.2020

Oletko kiinnostunut LVI-alan tehtävistä? Olisitko sinä etsimämme oma-aloitteinen tekijä asiakkaallemme? Jatka lukemista!

Haemme nyt LVI-ASENTAJAA Vaasaan teollisuusalueelle pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Asiakkaamme toimii kiinteistöhuollon ja talotekniikan alalla ja nyt he etsivät joukkoonsa LVI-asentajaa kokoaikaiseen työhön.

LVI-asentajana vastaat toimisto- ja teollisuuskiinteistöjen LVI-huolloista ja korjaustehtävistä. Huolehdit myös muista kiinteistön ylläpitoon liittyvistä korjaus- ja huoltotehtävistä. Työ on kokoaikainen ja sitä tehdään arkisin klo 7-15. Työ on aluksi määräaikainen vuokratyösuhde, mutta halutessasi sinulla on mahdollisuus työllistyä vakituisesti asiakasyritykseemme.

Erityisen tärkeää meille on, että työskentelet oma-aloitteisesti, vastuullisesti ja sinulla on hyvä paineensietokyky. Aiempi kokemus LVI-asennuksista, alan koulutus sekä voimassa olevat ammattikortit ja B-ajokortti ovat välttämättömiä. Tehtävän luonteen vuoksi edellytämme valituilta henkilöiltä hyvää fyysistä peruskuntoa. Työkieli on suomi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työllistyä mielenkiintoiseen ja vastuulliseen tehtävään. Sinulla on mahdollisuus työllistyä vakituisesti asiakasyritykseemme ja edetä urallasi. Voit esittää palkkatoiveesi hakemuksen yhteydessä.

Tule meille töihin! Täytä hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme oheisen linkin kautta viimeistään 17.4.2020. Voit liittää mukaan myös CV:si. Toimi kuitenkin nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla!


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä.