(Poistunut julkaisusta)

LVI-asentaja
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.3.2020

Etsimme asiakkaallemme LVI-asentajia pääkaupunkiseudulle.

Työskentelet erilaissa kerrostalo- ja toimitilakohteissa pääkaupunkiseudulla. Työtehtäviisi kuuluvat asunto-osakeyhtiöiden energiaa säästävien lämpöjärjestelmien asennukset ja tähän sisältyvät muut työt. Työ on monipuolista, mutta vastaavanlaisista asennuksista ei tarvitse olla kokemusta etukäteen, sillä tehtäviin perehdytetään. Jos olet työtäpelkäämätön ja tartut reippaasti työhön ja olet kiinnostununut työskentelmään uudentyylisen ja energiaa säästävän menetelmän parissa, tämä paikka voisi olla sopiva sinulle.

Hakijoilta odotamme:

- Tarkkuutta työssä
- Kokemusta LVI-alan tehtävistä
- Valmiutta omatoimiseen työskentelyyn 

Eduksi katsomme:

- Hitsaustaidon
- Sujuvan suomen kielen osaamisen
- Työturvallisuus- ja tulityökortit

Kiinnostuitko tehtävästä? Voit jättää hakemuksesi oheisen linkin kautta tai osoitteesta www.uniflex.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa HR koordinaattori Vilma Harju, s-posti: vilma.harju@uniflex.fi / puh. 040 660 4852. Jätäthän hakemuksesi pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

- Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme osoitteessa www.uniflex.fi. -