(Poistunut julkaisusta)

LVI-asentaja
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.12.2019

Oletko suorittanut LVI-alan perustutkinnon tai onko sinulle muuten karttunut kokemusta alan hommista?

Etsimme nyt rekrytointitoimeksiantona LVI-ASENTAJAA asiakasyrityksellemme Rovaniemelle.

Työtehtäväsi painottuvat vesi- ja viemärijärjestelmien huoltoon ja korjaukseen. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja töitä tehdään arkipäivisin. Työt alkavat tammikuussa 2020. Palkkaus sopimuksen mukaan. 

Edellytämme hakijalta LVI-alan perustutkintoa ja/tai alalta hankittua työkokemusta. Arvostamme tarkkuutta ja vastuullista työotetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja raportointitaitoja. Tehtävään valitulla henkilöllä täytyy olla C-ajokortti sekä voimassa oleva työturvallisuuskortti. Plussaa on, jos sinulta löytyy lisäksi muita pätevyyksiä, kuten kuljettajan ammattipätevyys, tieturva-, tulityö-, EA- ja vesityökortti.

Olisitko sinä etsimämme työntekijä? Jätä tietosi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä! Rekryotinti toteutetaan yhteistyössä Personalhusetin kanssa ja tehtävään valittu henkilö työllistyy suoraan asiakasyritykseen. Kontaktoimme kaikki hakijat. Lisätietoja tehtävästä saat toimistoltamme jennika.puominen@personalhuset.fi / 050 409 7304.


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi