(Poistunut julkaisusta)

LVI-asentaja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.11.2019

Lassila&Tikanojan kiinteistötekniikan toimialalla toimii Suomessa noin 350 tekniikan huippuammattilaista, joilla on vankka kokemus erilaisista kiinteistötekniikan ylläpito-, huolto- sekä asennustehtävistä. Meillä tehdään kestävää työtä ja toteutetaan kiertotaloutta käytännössä. Me olemme huomisella töissä.

 

Etsimme nyt Ouluun

 

LVI-ASENTAJAA

 

vakituiseen työsuhteeseen. Työtehtäviin kuuluvat LVI-laitteisiin liittyvät huolto- ja kunnossapito työt sekä ennakkohuolto- ja asennustyöt asiakaskohteissamme. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin klo 7-15.30.

 

Odotamme sinulta LVI - alan koulutusta ja työkokemusta putkiasentajan monipuolisista tehtävistä huolto-, korjaus- ja asennuskohteista. Kykenet tiimityöskentelyyn sekä töiden itsenäiseen organisointiin. Työskentelet asiakaslähtöisesti ja arvostat laadukasta työn jälkeä.

 

Tarjoamme viihtyisän ja vakaan työyhteisön että vaihtelevan työnkuvan. Luotsaamme sinua uralla eteenpäin omien tavoitteidesi puitteissa, jos sinulla on kiinnostusta edetä vielä vaativampiin tehtäviin. L&T:llä jokainen päivä on erilainen ja voit olla ylpeä kättesi jäljestä. Tule mukaan kasvamaan kanssamme!

 

Kiinnostuitko? Täytä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 18.12 mennessä, alla olevan linkin kautta. Käymme läpi hakemuksia hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos jokin asia jäi vielä askarruttamaan saat lisätietoja tehtävästä yksikönpäällikkö Jani Oksalalta arkisin klo 8-16, puh. 050-4710084.

 

Tutustu arvoihimme tarkemmin: L&T - Huomisella töissä