(Poistunut julkaisusta)

LVI-asentaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.10.2019

Etsimme asiakasyrityksellemme vakituiseen työsuhteeseen osaavaa ja reipasta LVI-asentajaa Vantaalle teollisuuden putkihommiin. 

Työn kuvaus

Työ sisältää mm. venttiilien ja höyrylaitteiden asennuksia ja huoltoja sekä normaaleja kiinteistöputkimiehen töitä, kuten pattereiden säätöjä. Asiakkaallamme on kaksi LVI-asentajaa valittavan henkilön lisäksi, mutta työtä tehdään pääosin itsenäisesti. Viikottainen työaika on 40 tuntia. Työsuhteessa noudatetaan Teknologiateollisuuden TES:iä. Työ on päivätyötä, jossa on liukuva työaika. 

Työn edellytykset

Menestyminen työssä edellyttää työhön soveltuvaa koulutusta (esim. LVI-asentaja) ja kokemusta vastaavista tehtävistä. Sinulla ei tarvitse välttämättä olla kokemusta tehdasputkimiehen työstä, mutta se katsotaan eduksi. Etsimämme henkilö on oma-aloitteinen, ahkera ja itsenäiseen työhön kykenevä henkilö, joka tulee hyvin toimeen muiden kanssa. Eduksi katsotaan hitsaustaito sekä voimassa oleva työturvakortti.

Tarjoamme

Tarjoamme monipuolisen ja pitkäaikaisen työn, jossa pääset kehittämään omaa ammattitaitoasi. Lisäksi työntekijänämme saat kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä tilanteissa. Työ alkaa vuokrasuhteena, minkä jälkeen yrityksessä toivotaan sinun jäävän työskentelemään suoraan heidän kirjoilleen.

Hakuprosessi

Olisiko tämä juuri sinun tuleva työpaikkasi? Lähetäthän hakemuksesi kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostitse palkkatoiveineen mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja 

Timo Launonen, HR-koordinaattori 

timo.launonen@workpower.fi

040 660 2275 (yhteydenotot arkisin klo 9.00-16.30)

Avainsanat: LVI-asentaja, putkimies, teollisuustyö