(Poistunut julkaisusta)

LVI-asentaja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2019

Oletko itseohjautuva LVI-asentaja joka on ehtinyt jo kerryttämään alan kokemusta? Etsitkö projektiluontoista työtä syksyn ajaksi?

Haemme asiakkaallemme Putkiasennus Kirkkomäki Oy:lle kahta ammattitaitoista LVI-asentajaa Turussa käynnissä olevaan kohteeseen!

Työtehtäviisi tulee lukeutumaan viemärien ja lämpöverkkojen asennukset sekä käyttövesiasennukset. Työtä tehdään päivisin klo 7-15.30, työaika on 40h/vk mutta ylitöitä on tarjolla. Työsuhde on määrä-aikainen ja kestää urakan päättymiseen saakka (arviolta marraskuun puoleen väliin asti). Hakijoiden toivotaan olevan Turun seudulta, sillä urakan tiimoilta ei ole majoitusmahdollisuutta.

Sinulta edellytetään soveltuvaa koulutusta ja alan kokemusta, voimassa olevaa työturvallisuuskorttia sekä itseohjautuvaa otetta työhön. Voimassa oleva tulityökortti luetaan hakijan eduksi.

Palkkaus rakennusalan TES/sopimus, palkkaukseen pääsee vaikuttamaan itse neuvottelutilanteessa.

RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla.

Kiinnostuitko?

HAE PAIKKAA TÄSTÄ!

Jäikö kysyttävää? Ota yhteyttä Janneen: (janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4637, puhelintiedustelut arkisin klo 10-15).

#montasyytäinnostua #rtkhenkilöstöpalvelu

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.


Janne Malmisaari
Rekrytointivastaava/markkinointiassistentti
044 412 4637
janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi