(Poistunut julkaisusta)

LVI-asentaja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2019

Haemme asiakkaallemme Varkauteen ammattitaitoista LVI-asentajaa.

Toivomme sinulta LVI-alan tutkintoa sekä kokemusta asentajana työskentelystä. Työnkuva on monipuolinen ja koostuu mm. putkisaneerauksista, ilmanvaihtotöistä sekä lämpöpumppujen asennuksista ja huolloista. Asiakkaana ovat niin yksityiset kotitaloudet kuin taloyhtiötkin. Sähköpuolen osaaminen sekä kylmälaiteasennuksiin vaadittava asentajalupa katsotaan eduksi. Työ on omatoimista ja liikkuvaa, joten ajokortti on sujuvan työn edellytys.

Olet työllesi vihkiytynyt ja sinulla on intoa ja motivaatiota työssä kehittymiseen sekä uuden oppimiseen. Hyvät yhteistyö- ja asiakaspalvelutaidot ovat luonnollinen osa sinua ja nautit monipuolisista tehtävistä vaihtuvissa työympäristöissä.

Tarjoamme alkuun määräaikaisen työn RTK-Henkilöstöpalvelun työntekijänä, jossa hyvällä tekijällä mahdollisuus työllistyä yritykseen pidemmäksikin aikaa. Palkkaus talotekniikka-alan TES mukaisesti.

RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaisesti.

Lisätietoja hakuun liittyen antaa rekrytointivastaava Mari Laitinen, puh. 044 412 4279 tai mari.laitinen@rtkhenkilostopalvelu.fi.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.