(Poistunut julkaisusta)

LVI-Asentaja
Vesianttila Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.8.2019

Kasvua tukemaan HAEMME NYT kahta (2) itsenäiseen työskentelyyn kykenevää LVI-alan osaajaa Lapin alueelle vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtäväsi on toimia itsenäisesti Lapin alueella uudis- ja saneerausrakentamisen kohteissamme. Toimipaikkasi olisi Rovaniemi.

TOIVOMME, että olet positiivinen tiimipelaaja ja ymmärrät vuorovaikutuksen merkityksen myös työmaalla. Toivomme, että sinulla on aikaisempaa työkokemusta itsenäisestä työskentelystä ja osaat kantaa vastuuta. Työssäsi tarvitset B-ajokorttia. Työturvallisuus ja /tai tulityökortti ovat sinulle plussaa. Työsuhteessa noudatamme talotekniikka-alan LVI-toimialan työehtosopimusta.

TARJOAMME SINULLE kokopäivätyön ja toimialan mukaisen TES-palkkauksen. Turvallisen työpaikan Lapin alueen vahvasti kehittyvässä ja kasvavassa LVI-alan yrityksessä. Ulkopaikkakunnalta muuttavalle henkilölle järjestämme tarvittaessa myös asunnon.

HAKEMINEN:

Lähetä sähköpostilla vapaamuotoinen hakemus ja CV, 29.9.2019 mennessä osoitteeseen: ville@vesianttila.fi

Kirjoita sähköpostin aihekenttään: LVI-asentaja/oma nimesi

Lisätietoja työtehtävästä ja yrityksestä:

Kysy rohkeasti, lisätietoja saat yrityksen toimitusjohtajalta, Ville Ylianttila 040-700 4334 sekä verkkosivuiltamme www.vesianttila.fi.

putkiasentaja, ilmastointiasentaja, LVI-insinööri, LVI - tuotantopäällikkö