(Poistunut julkaisusta)

LVI-asentaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2019

Oletko valmis haastamaan itsesi? haluatko päästä vahvistamaan ammattitaitoasi huipputiimissä?


Liiketoiminnan kasvaessa, haemme nyt ammattitaitoista LVI-asentajaa tiimiimme Sotkamoon.   

ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistöhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.   

Haemme joukkoomme itsenäiseen työhön pystyvää LVI-Asentajaa. Työ käsittää LVI-laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt teollisuuskohteessa Sotkamossa. Työ on vakituinen kokopäivätyö ja työaika arkisin 7 – 15.30. Satunnaiset viikonloppu vuorot ovat mahdollisia.


Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla LVI-asentajan koulutus sekä työkokemusta vastaavista tehtävistä vähintään 2 vuotta. Työskentelet sujuvasti suomen kiellellä, pidät fyysisestä työstä ja suhtaudut tavoitteellisesti asiakasyhteistyöhön. Työssäsi tarvitset B-luokan ajokorttia sekä perus ATK-taitoja. Eduksi katsomme tulityökortin, työturvallisuuskortin sekä monipuolisen teknisen osaamisen.

Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 30.9.2019. Työ alkaa sopimuksen mukaan.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi , www.issworld.com , www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka -