LVI-asentaja
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.8.2019

Etsimme asiakasyrityksellemme ammattitaitoista LVI-asentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Tarjoamme sinulle

Pääset työskentelemään motivoituneen ja ammattitaitoisen tiimin kanssa pääkaupunkiseudulla vaihtuvissa pienkohteissa. Asiakasyritys on vuonna 1994 perustettu vakavarainen LVI-alan asiantuntijayritys, jonka keskeisenä toimialana ovat julkisten rakennusten LVI-urakointi ja -huoltopalvelut sekä taloyhtiöiden energiansäästö ratkaisut.


Odotamme sinulta

Tehtävä edellyttää aikaisempaa osaamista vastaavista työtehtävistä. Alan ammattitutkinto katsotaan eduksesi. Tehtävässä menestyminen vaatii sujuvaa suomen kielen taitoa, itsenäistä työotetta ja oma-aloitteisuutta. Sinulla tulee olla voimassa oleva työturvakortti ja ajokortti (B-kortti). Toivomme myös, että haluat sitoutua työhön pidemmäksi aikaa ja olla mukana kehittämässä palveluita osana ammattitaitoista tiimiä.

Työsuhde on aluksi määräaikainen vuoden loppuun, mutta sinulla on mahdollisuus tämän jälkeen työllistyä asiakasyrityksellemme. Työt alkavat heti sopivan hakijan löydyttyä.

Jos olet etsimämme henkilö, niin laitathan pikaisesti meille hakemuksesi kotisivujemme www.amiko.fi kautta. Haastattelemme jo hakuaikana. Olemme yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin.

Lisätietoja tehtävästä saat tarvittaessa sähköpostitse jatta.koivisto@amiko.fi tai puhelimitse 050 476 6545.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1287737
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 1.9.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa