LVI-asentaja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.3.2019

Lassila&Tikanojan kiinteistötekniikan toimialalla toimii iso joukko ammattilaisia Suomessa ja Ruotsissa. Suomessa joukossamme on noin 350 tekniikan huippuammattilaista, joilla on vankka kokemus erilaisista kiinteistötekniikan ylläpito-, huolto- sekä asennustehtävistä. Meillä tehdään parempaa maailmaa. Viihtyminenkin on sallittua.

 

Nyt etsimme Tampereen yksikköömme 

 

LVI-asentajaa

 

vakituiseen työsuhteeseen. Pääset työskentelemään monipuolisissa asiakaskohteissamme ja työt ovat pääasiassa kiinteistöteknisiä LVI-töitä, joita tehdään omatoimisesti. Töitä paiskitaan arkisin klo 7-15.30 asiakaspalveluasenteella höystettynä.

 

Odotamme sinulta LVI - alan koulutusta ja työkokemusta ilmastointi- ja/tai putkiasentajan monipuolisista tehtävistä huolto-, korjaus- ja asennuskohteista. Kykenet tiimityöskentelyyn sekä töiden itsenäiseen organisointiin. Työskentelet asiakaslähtöisesti ja arvostat laadukasta työn jälkeä.  Eduksesi katsomme monipuolisen kiinteistötekniikan kokemuksen. Jos lisäksi omaat ajokortin sekä motivoituneen asenteen työntekoa kohtaan, niin älä haikaile vaan hae osaksi huippuyhteisöä.

 

Tarjoamme viihtyisän ja vakaan työyhteisön että vaihtelevan työnkuvan. Luotsaamme sinua uralla eteenpäin omien tavoitteidesi puitteissa, jos sinulla on kiinnostusta edetä vielä vaativampiin tehtäviin. L&T:llä jokainen päivä on erilainen ja voit olla ylpeä kättesi jäljestä

 

Kiinnostuitko? Täytä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 30.4. mennessä, alla olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä saat osoitteesta rerky (at) lassila-tikanoja.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1254142
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 28.4.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Rekry L&T (offre29761151.9860 (a) lassila-tikanoja-oyj.contactrh.com)
  • Puhelin: 010 636 111
  • Sijainti: Tampere