(Poistunut julkaisusta)

LVI-asentaja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.3.2019

Lassila&Tikanojan kiinteistötekniikan toimialalla toimii noin 350 tekniikan huippuammattilaista, joilla on vankka kokemus erilaisista kiinteistötekniikan ylläpito-, huolto- sekä asennustehtävistä.  Meillä tehdään kestävää työtä ja viihtyminenkin on sallittua.

 

Haemme nyt kasvavaan tiimiimme pääkaupunkiseudulle

LVI-ASENTAJAA

kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen. Työtehtäviisi kuuluvat erilaiset LVI-työt niin kaupallisissa kiinteistöissä kuin tehdasoloissa. Töitä tehdään arkisin klo 07-15.30. 

Edellytämme sinulta LVI - alan koulutusta ja kokemusta vastaavista tehtävistä. Odotamme tietotekniikan osaamista ja arvostamme kiinteistötekniikan tuntemusta. Kykenet tiimityöskentelyyn sekä töiden itsenäiseen organisointiin. Eduksi katsotaan hitsaustaidot sekä työkokemus sähkö-, IV- tai kylmäalasta.

Jos olet oman alasi rautainen ammattilainen, omaat hyvät sosiaaliset taidot ja olet valmis uusiin haasteisiin niin rohkeasti hakemaan! L&T tarjoaa mielenkiintoisia työtehtäviä, joissa pääset haastamaan itseäsi. Lisäksi tarjoamme mukavan työyhteisön, jossa tukea on saatavilla ja jossa viihdyt varmasti. Panostamme työntekijöiden hyvinvointiin, osaamisen kasvattamiseen ja esimiestyön kehittämiseen. Haluamme tarjota entistäkin turvallisemman työpaikan. 

Kiinnostuitko? Täytä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 29.3. mennessä, klikkaamalla tämän ilmoituksen alapuolella olevaa linkkiä. Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että käsittelemme ainoastaan työnhakusivujemme kautta saapuneet hakemukset.