LVI-asentaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.2.2019

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajakseksi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Nyt etsimme itsenäiseen työskentelyyn kykenevää LVI-asentajaa asiakasyrityksemme vaihtuviin kohteisiin Pirkanmaalle.

Työ sisältää maa- ja ilmalämpöpumppujen asennustöitä, pääasiassa omakotitalokohteisiin. Etsimme omatoimista ja asiakaspalveluhenkistä LVI-asentajaa, jolta löytyy asennustöistä aikaisempaa kokemusta. Lisäksi toivomme alalle soveltuvaa koulutusta sekä motivoitunutta asennetta työhön.

Pakettiauton ja tarvittavat työkalut saat käyttöön asiakkaamme puolesta. Voimassa oleva työturvallisuuskortti katsotaan eduksi, muttei ole välttämättömyys.

Työ alkaa sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä vuokratyösuhteella, hyvällä tekijällä mahdollisuus siirtyä suoraan asiakkaamme kirjoille.

Oletko sinä etsimämme LVI-asentaja? Jätä hakemus, niin otetaan asiasta selvää.

Lisätiedot tarvittaessa Katja Metsäkylä 040 646 2426.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1225256
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Muu
  • Hakuaika päättyy: 8.3.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa, Tampere