(Poistunut julkaisusta)

LVI-asentaja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2018

Lassila&Tikanojan kiinteistötekniikan toimialalla toimii noin 300 tekniikan huippuammattilaista, joilla on vankka kokemus erilaisista kiinteistötekniikan ylläpito-, huolto- sekä asennustehtävistä. Haemme nyt joukkoomme kahta

LVI-asentajaa

kiinteistötekniikan yksikköömme Oulun Nuottasaareen. Työtehtäviin kuuluvat erilaiset vika- ja korjaustyöt Nuottasaaren paperiteoliisuusalueella.

Odotamme sinulta alan koulutusta ja monipuolista työkokemusta tehtävistä huolto-, korjaus- ja asennuskohteissa. Työturvallisuus on sinulle kunnia-asia ja kykenet oma-aloitteiseen, itsenäiseen työskentelyyn. Työkokemus korjaustöistä sekä työkokemus teollisuudesta katsotaan eduksesi.Tehtävä edellyttää B-ajokortin.

Jos olet oman alasi motivoitunut ammattilainen, omaat hyvät sosiaaliset taidot ja olet valmis monipuolisiin haasteisiin niin hae rohkeasti tehtävää! Tässä tehtävässä sinun on mahdollista toimia itsenäisessä roolissa ja kantaa laajempaa vastuuta työn toteutuksesta ja organisoinnista. Tarjoamme mukavan työyhteistön, kilpailukykyisen palkan sekä mielenkiintoisen työtehtävän, jossa pääset haastamaan itseäsi. Tule mukaan kehittymään ja kasvamaan kanssamme!

Kiinnostuitko? Täytä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.10.2018, klikkaamalla tämän ilmoituksen alapuolella olevaa linkkiä. Täytämme paikan heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi.