(Poistunut julkaisusta)

LVI-asentaja
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2018

Motivoituneelle LVI-alan tekijälle olisi tarjolla monipuolisia alan tehtäviä vaihtelevissa kiinteistökohteissa. Haemme nyt LVI-asentajaa asiakaskohteisiimme Hyvinkää-Riihimäki-alueelle. Työtehtävät koostuvat LVI-asennuksista, korjauksista ja huoltamisesta.

Tulet työllistymään monipuoliseen ja mukavasti haastavaan tehtävään Caverionin huipputiimiin. Sinulla on käytössäsi laadukkaat ja nykyaikaiset työkalut työtäsi helpottamaan sekä osaavan, työpanostasi arvostavan tiimin tuki. Tarjoamme myös mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Tehtävä edellyttää talotekniikan ammattitutkintoa tai vastaavaa LVI-alan koulutusta ja vähintään muutaman vuoden työkokemusta alan tehtävissä. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja hyvää paineensietokykyä. Olet luonteeltasi motivoitunut ja innokas tekijä, sekä sinulta löytyy ongelmanratkaisu- ja päättelykykyä. Haluat sitoutua työhön pidemmäksi aikaa ja olla mukana kehittämässä palveluitamme osana ammattitaitoista tiimiä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta huoltopäällikkö Markku Salmi, p. 050 539 9717 tai sähköpostitse markku.salmi@caverion.com.

Hae tehtävään 04.10.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.