(Poistunut julkaisusta)

LVI-asentaja
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.8.2018

Oletko suorittanut LVI-alan perustutkinnon ja onko sinulle karttunut alan työkokemusta?


Etsimme nyt LVI-ASENTAJAA asiakasyrityksellemme Rovaniemelle.

Työtehtäväsi ovat LVI-asentajan työt Rovaniemellä ja Lapin alueella. Työkohteet ovat uudis- ja peruskorjaukohteissa painoittuen isoihin rakennuskiin. Työt tehdään arkisin päivätöinä. Työsuhde alkaa alkuun määräaikaisena vuokratyösuhteena, mutta hyvällä tekijällä on mahdollisuus vakinaistua asiakasyrityksen kirjoille.

Edellytämme hakijalta LVI-alan perustutkintoa ja kokemusta alalta. Lisäksi arvostamme tarkkuutta ja vastuullista työotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Tarjoamme sinulle työpaikan yrityksessä, jolla on yli 40-vuoden asiantuntemus ja kokemus alalta.

Olisitko sinä etsimämme työntekijä? Jätä tietosi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä! Lisätietoja tehtävästä Jennika Puomiselta 050 409 7304 / jennika.puominen@personalhuset-sg.com.Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.