(Poistunut julkaisusta)

LVI-asentaja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.6.2018

Haemme asiakkaallemme ammattitaitoista LVI-ASENTAJAA Pohjois-Savon alueelle.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on jo jonkun verran työkokemusta ja sinulta löytyy voimassa oleva työturvakortti. Ajokortti oltava, oma auto eduksi mutta ei välttämätön. Työkohteet sijaitsevat Kuopiossa ja Vieremällä. Jos olet kiinnostunut osallistumaan myös muihin rakennustehtäviin, se katsotaan eduksi.

Työtä on tarjolla alustavasti syyskuun loppuun saakka, aloittaa voi vaikka saman tien. Tästä johtuen haastattelemme jo hakuaikana, joten jos tunnistit itsesi, lähetä hakemus viipymättä ilmoituksessa olevan linkin kautta.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.