(Poistunut julkaisusta)

LVI-asentaja
Värväämö oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2018

Itsenäiseen työhön kykenevä LVI-asentaja haussa Etelä-Suomen kohteisiin. Reissuvalmius ja ajokortti on hyvä olla. Työ käsittää työparin kanssa tehtäviä ok-talojen, rivitalojen ja hoivakotien viemäröinti-, käyttövesi-, kalustus- ja lämmitysjärjestelmien lv-asennukset. Työstä on mahdollisuus saada vakituinen työpaikka meidän kauttamme. Luonnollisesti asiakasyritys hoitaa majoitukset sekä tekijälle maksetaan asianmukaiset korvaukset kuten päivärahat. Hae heti, paikka täytetään sopivan hakijan löydyttyä!

Jos olet etsimämme osaava ja itsenäinen lvi-asentaja, otahan yhteyttä Saaraan p. 0400 321 504, laita hakemusta tai kirjoittele säpolla saara.antila@varvaamo.fi

 

Ota selvää, millaista Värväämössä on – katso värväämöläisten itse kuvaamia videoita. Tutustu timpurina työskentelevään Santeriin tästä linkistä tai rakennnusmiehenä ja -apumiehenä keikkailevaan Janneen täältä. Lisää värväämöläisten videoita löydät Youtube-kanavaltamme.

Värväämö on nuorekas ja erilainen rakennusalan työnvälitystoimisto. Olemme ylpeitä työntekijöistämme ja työstä, jota ammattilaisemme tekevät. Työntekijöillemme tarjoamme mm. liikunta-aktiviteetteja, lounasseteliedun ja hyvän työterveyshuollon. Pyrimme pitämään hyvät tekijämme ympäri vuoden työmailla, mutta myös joustamme tekijöidemme lomatoiveiden ja muun elämän mukaan.