(Poistunut julkaisusta)

LVI-asentaja
Carrot Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.7.2018

WTT Group Oy valmistaa kaukoenergian jakokeskuksia, mikä pitää sisällään kaukolämmön lämmönjakokeskukset ja/tai kaukojäähdytyskeskukset. WTT Group Oy:n laaja tuotevalikoima kattaa maalämmön, kaukolämmön, LVI-, jäädytys- ja kylmätekniikan kaikki sovellutukset. Lämmönjakokeskusten valmistus tapahtuu Kangasalla. Asiakkaamme ovat LV-asennusliikkeet, energialaitokset, teollisuus, OEM asiakkaat ja tukkuliikkeet.

Etsimme asiakasyrityksellemme W1TT Group Oy:lle Kangasalle

LVI-ASENTAJAA 

lämmönjakokeskusten kokoonpanotyöhön.

Työ pitää sisällään uusien, asiakkaalle räätälöityjen lämmönjakokeskusten kasaamista ja asentamista Kangasalla sijaitsevalla verstaalla. 

Odotamme sinulta LVI-kuvien lukutaitoa ja ymmärrystä kytkentäkaavioista. Hitsaustaidot (mig ja tig) katsotaan eduksi tässä tehtävässä. Arvostamme tunnollisuutta, hyvää paineensietokykyä sekä hyvää asennetta ja motivaatiota kokoonpanotyötä kohtaan. Alan koulutus on välttämätön tässä työssä.

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työpaikan alan johtavassa yrityksessä. Työtä tehdään päivävuorossa ma - pe klo 7.00 -15.30. Työ alkaa heti sopivan tekijän löydyttyä.

Hyvälle tekijälle tarvetta heti! Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi: www.carrot.fi

Lisätietoja 0406899111/Satu

Carrot - Aamuksi töihin

Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet.