(Poistunut julkaisusta)

LVI-asentaja
Caverion

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2018

Kajaani

Haemme nyt Suomen suurimpaan sairaala rakentamisen hankkeeseen LVI-asentajaa osaksi monipuolista ja haastavaa projektia.

Tarjoamme mielenkiintoisen projektin, loistavat työkaverit ja haastavan tehtäväkentän osana kansainvälistä Caverionia sekä mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Luonteeltasi olet positiivinen, asiakaspalveluhenkinen ja joustava. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, sekä ongelmanratkaisu- ja päättelykykyä. Toimit omatoimisesti ja itsenäisesti asiakaskohteissa, ottaen työturvallisuuden huomioon kaikessa tekemisessäsi. Haluat sitoutua työhön pidemmäksi aikaa ja olla mukana kehittämässä palveluitamme osana ammattitaitoista tiimiä.

Tehtävä sisältää monipuolisia työtehtäviä uudisrakennuskohteessa. Tarvitset työssäsi LVI-alan ammattitutkintoa ja useamman vuoden työkokemusta. Sinulla on myös B-ajokortti ja hyvä fyysinen peruskunto.

Hae tehtävää 24.6.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen liitetiedostoina kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Tuomas Alatalo puh. 040 843 9983 sekä projektipäällikkö Markku Meriläinen p. 050 430 0330.