(Poistunut julkaisusta)

LVI-asentaja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.4.2018

Meillä tehdään kestävää työtä ja parempaa maailmaa. Viihtyminenkin on sallittua. Haemme nyt kiinteistötekniikan yksikköömme Lahden alueelle

LVI-asentajaa

Työtehtäviisi kuuluvat erilaiset LVI-työt niin kaupallisissa kiinteistöissä kuin tehdasoloissa. Odotamme sinulta LVI - alan koulutusta ja työkokemusta ilmastointi- ja putkiasentajan monipuolisista tehtävistä huolto-, korjaus- ja asennuskohteista. Työkokemus sprinkleri- ja kylmäasentajan töistä katsotaan eduksi. Kykenet tiimityöskentelyyn sekä töiden itsenäiseen organisointiin.Tehtävässä ajokortti on välttämätön.
Jos olet oman alasi rautainen ammattilainen, omaat hyvät sosiaaliset taidot ja olet valmis uusiin haasteisiin niin rohkeasti hakemaan! L&T tarjoaa mielenkiintoisia työtehtäviä jossa pääset haastamaan itseäsi sekä mukavan työyhteisön jossa tukea on saatavilla ja jossa viihdyt varmasti.
Panostamme työntekijöiden hyvinvointiin, osaamisen kasvattamiseen ja esimiestyön kehittämiseen. Haluamme tarjota entistäkin turvallisemman työpaikan. Tuoreimman työyhteisökyselymme mukaan yli 90 prosenttia L&T:n väestä pitää työtään merkityksellisenä ja vähintään kolme neljästä suosittelisi L&T:tä työnantajana!
Täytä hakemuksesi mahdollisimman pian klikkaamalla tämän ilmoituksen alapuolella olevaa linkkiä. Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi.