LVI-asentaja Vaasaan
Are Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.7.2020
Haemme nyt

LVI-asentajaa Vaasaan

Ylläpito- ja huoltopalvelumme hoitavat mm. kauppakeskuksien, hotellien ja toimistokiinteistöjen taloteknisiä huolto- ja kunnossapitotehtäviä. Vastuullamme on varmistaa asiakaskiinteistöjemme teknisen toimivuuden ja energiatehokkuuden lisäksi loppukäyttäjille miellyttävät olosuhteet.

Työssäsi LVI-asentajana vastaat monipuolisista huolto-, kunnossapito- ja korjaustehtävistä sopimusasiakkaillemme sekä asennuksista pienurakkatyömaillamme. Yksin ei tarvitse onnistua, sillä esimiehesi tuki ja mutkaton yhdessä tekemisen meininki takaavat parhaan lopputuloksen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta:

- tehtävään soveltuvaa koulutusta,
- muutaman vuoden työkokemusta LVI-asennuksista,
- sujuvaa suomen kielen osaamista, ajokorttia ja voimassa olevia tulityö- ja työturvallisuuskortteja,
- reipasta ja itsenäistä työotetta sekä
- nuhteetonta taustaa asiakkaidemme luonteen vuoksi.

Eduiksi katsomme perus LV- ja IV- osaamisen lisäksi muun erikoisammattitaidon (esim. LVI mittaus- ja säätötyötaidot tms.).

Tarjoamme:

- vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen vakavaraisessa perheyrityksessä,
- itsenäisen ja mielenkiintoisen tehtäväkentän,
- osaavan tiimin tuen ja mahdollisuuden oman ammattitaidon kehittämiseen sekä
- kilpailukykyisen palkan ja monipuoliset henkilöstöedut, joihin kuuluvat mm. laaja työterveyshuolto, liikunta- ja kulttuurietu sekä henkilöstöetuohjelma.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Aleksi Hietaharju, puh. 040 300 5805, sähköpostilla aleksi.hietaharju@are.fi, sekä yksikönpäällikkö Miika Rantala puh. 050 521 1202, sähköpostilla miika.rantala@are.fi. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen 21.8.2020 mennessä.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot