(Poistunut julkaisusta)

LVI-asentaja Vaasaan
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.3.2020
Etsitkö LVI-alan töitä Vaasasta ja sinulla on jo kokemusta alan töistä käytännössä? Hienoa!    LVI-ASENTAJAA   Miksi kannattaa tulla töihin Coorille?
Haemme LVI-asentajaa vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteiseen ABB:n tehdasalueelle Vaasaan. LVI-asentajana vastaat asiakkaamme ABB:n toimisto- ja teollisuuskiinteistöjen LVI-huolloista ja korjaustehtävistä. Huolehdit myös muista kiinteistön ylläpitoon liittyvistä korjaus- ja huoltotehtävistä. Saat käyttöösi nykyaikaiset työvälineet, joiden parissa työnteko on sekä mukavaa että tehokasta. Työskentelet pääsääntöisesti arkisin välillä klo 7-15.   Meille on tärkeää, että voimme tarjota kaikille miellyttävän ja turvallisen työympäristön, reilut työehdot, työssä tarvittavan tuen sekä mahdollisuuksia kehittää itseään. Haluamme, että henkilöstömme viihtyy työssään. Kehitämme jatkuvasti omia toimintatapojamme, jotta jokaisella työntekijällä olisi hyvä olla töissä. Todisteena työstämme työturvallisuuden eteen olemme juuri saaneet ensimmäisenä pohjoismaisena suuryrityksenä ISO 45001 –standardin mukaisen sertifikaatin. Standardi keskittyy työterveyden ja työturvallisuuden johtamiseen.     Mitä odotamme sinulta?
Odotamme sinulta LVI-alan perustutkintoa tai vastaavaa, sekä työssä hankittua LVI-osaamista.  Kohteessa käytät mm. huollonohjausjärjestelmää, Granlund Manager -talokirjasovellusta, sekä Schneider taloautomaatiojärjestelmää, joten toivomme sinulta kokemusta näiltä alueilta. Olet luonteeltasi asiakaslähtöinen ja otteesi työntekoon on jämäkkä ja aikaansaava. Tehtävässä tarvitset B-ajokorttia, voimassa olevia tulityö- ja työturvallisuuskortteja ja sujuvaa suomen kielen taitoa.   Kiinnostuitko?
Kuulostiko tämä sinun työpaikaltasi! Pääset osaksi reipasta ja kehittymishaluista työyhteisöä, jossa panostamme työturvallisuuteen ja hyvään työilmapiiriin. Luemme hakemuksia jo hakuaikana, joten älä aikaile jos kiinnostuit tehtävästä. Viimeinen hakupäivä tehtävään on 5.4.  Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin palvelupäällikkö kello 8-16 Petri Moisio 040 486 8027.   Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme myös Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Suomi).