(Poistunut julkaisusta)

LVI-asentaja Uudellemaalle
HR Yhtiöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.7.2020
Hei sinä asiakaspalveluhenkinen LVI-alan ammattilainen! Asiakkaamme etsii sinua liikkuvaan työhön Uudenmaan alueelle.

Työssäsi tulet kiertämään asiakkaiden luona huoltoautolla, joten edellytämme sinulta kiinnostusta itsenäiseen työskentelyyn. Vastuullisuus ja itseohjautuvuus ovat edellytyksiä työssä pärjäämiseen. Lisäksi jos hymysi ei hyydy tiukankaan tilanteen edessä, saatat olla etsimämme henkilö!

Edellytämme aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, voimassa olevia työturvallisuuskorttia ja B-ajokorttia sekä suomen kielen taitoa. Etu on, jos sinulta löytyy kylmäaine- ja sähköluvat sekä tuntemusta vesi-ilmalämpöpumpuista.

Tarjoamme sinulle kokoaikaisen päivätyön mukavassa työporukassa, josta ei huumoria puutu. Työssä on kilpailukykyinen palkkaus, mahdollisuus kehittyä työssä sekä laajentaa omaa työnkuvaa.

Mikäli kiinnostuit työstä, laita hakemuksesi CV:n kera pikaisesti alla olevan linkin kautta tulemaan. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Ari Pajunen sähköpostitse ari.pajunen@hryhtiot.fi

HR Yhtiöt Oy on vuonna 2009 perustettu kotimainen henkilöstöpalveluyritys, joka on osa Citywork -konsernia. Etsimme jatkuvasti joukkoomme eri alojen nousevia kykyjä ja kokeneita erityisosaajia. Laajan toimialakentän ansiosta voit löytää elämäntilanteeseesi sopivaa työtä, laajentaa osaamistasi tai vaihtaa urapolkusi suuntaa. Lue meistä lisää https://hryhtiot.fi

Avainsanat, putkimies, huoltoauto, vakituinen työ, päivätyö