(Poistunut julkaisusta)

LVI-asentaja Turkuun
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2019

Haluatko kehittyä urallasi LVI- asentajana? Oletko valmis ottamaan seuraavan askeleen?

Haemme Turkuun asiakkaallemme vakituiseen työsuhteeseen,

Ammattitaitoista, asiakaspalveluhenkistä ja itsenäiseen työskentelyyn kykenevää LVI-asentajaa. Tulevalla työntekijällä on myös loistava mahdollisuus kouluttautua työnjohdollisiin tehtäviin.

Asiakkaamme toimii monipuolisesti omakoti-, rivi- ja kerrostaloissa. Töitä tehdään myös suurissa teollisuuskiinteistöissä.  Toimeksiantoja on niin uusissa, kuin vanhemmissa saneeraus kohteissa.

Asiakkaallamme on Turussa useita työmaita, joissa työnkuva keskittyy pääosin maalämpöasennuksiin. 

Edellytämme sinulta:

- Alalle sopivaa koulutusta

- Aikaisempaa työkokemusta maalämpöasennuksista

Tarjoamme sinulle:

- Toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen

- Mahdollisuuden edetä

- Mukavan ja kannustavan työporukan

- Hyvän terveydenhuollon

Kysele rohkeasti lisää! Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten laitathan pikaisesti hakemuksen suoraan tästä, tai sähköpostilla osoitteeseen: ria.aaltonen@rtkpalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.