(Poistunut julkaisusta)

LVI-asentaja Turkuun
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.7.2018

Haemme asiakkaallemme ammattitaitoista ja itsenäiseen työskentelyyn kykenevää LVI-asentajaa Turkuun.

Asiakkaallamme on Turussa useita työmaita, joissa työnkuva keskittyy pääosin maalämpöasennuksiin. Työntekijän ammattitaidosta riippuen, työsuhde voi kestää muutamasta viikosta useampaan kuukauteen. 

Tehtävä edellyttää alan ammattitutkintoa, ja aikaisempaa kokemusta maalämpöasennuksista. 

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten laitathan reippaasti hakemuksen suoraan tästä, tai sähköpostilla osoitteeseen ria.aaltonen@rtkpalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.