(Poistunut julkaisusta)

LVI-asentaja teollisuuteen
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.3.2020

Lassila&Tikanojan kiinteistötekniikan toimialalla toimii iso joukko ammattilaisia Suomessa ja Ruotsissa. Suomessa joukossamme on noin 350 tekniikan huippuammattilaista, joilla on vankka kokemus erilaisista kiinteistötekniikan ylläpito-, huolto- sekä asennustehtävistä. Meillä tehdään parempaa maailmaa. Me olemme huomisella töissä. Etsimme nyt ammattilaistiimiimme Joensuuhun

 

LVI-ASENTAJAA

 

Tule meille LVI-töihin Uimaharjuun – tarjoamme kokoaikaisen ja vakituiseen työsuhteen mukavassa työporukassa. Työtehtäviin kuuluvat LVI-laitteisiin liittyvät huolto- ja kunnossapito työt sekä ennakkohuolto- ja asennustyöt asiakaskohteessamme. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin klo 7-15.30.

Etsimme sinua, jolta löytyy taskusta paperit LVI-alan koulutuksesta ja työkokemusta putki- ja ilmanvaihtoasentajan monipuolisista tehtävistä. Tyyppinä olet oma-aloitteinen ja palat innosta oppia uutta. Positiivista asennetta sinulta ei puutu ja muistat myös tsempata ja auttaa tiimikavereitasi tiukan paikan tullen. Tämän lisäksi erinomainen asiakaspalvelu ja laadukas työnjälki ovat sinulle itsestäänselvyyksiä. 

 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän osana arjen sankareiden pataljoonaa. Panostamme työturvallisuuteen ja osaamisen kasvattamiseen. Työntekijöiden hyvinvoinnista huolehdimme tarjoamalla laajan työterveyshuollon ja kattavan sairauskassan, joka korvaa lääkäri- ja apteekkikuluja. L&T:n kiinteistötekniikan toimialalla työskentelee iso joukko asentajia ja huoltohenkilöitä Suomessa ja Ruotsissa, joten pääset osaksi suurta tekniikan ammattilaisten verkostoa. Jos siis olet alasi ammattilainen ja valmis uusiin haasteisiin, niin hae rohkeasti mukaan porukkaamme!

 

Kiinnostuitko? Odotamme innolla hakemustasi! Käymme läpi hakemuksia hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos jokin asia jäi vielä askarruttamaan, lisätietoja tehtävästä antaa ma-pe klo 8-16 välisenä aikana Työnjohtaja Joonas Hirvonen, +358503856754.