(Poistunut julkaisusta)

LVI-asentaja teollisuuteen
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2019

Lassila&Tikanojan kiinteistötekniikan toimialalla toimii Suomessa noin 350 tekniikan huippuammattilaista, joilla on vankka kokemus erilaisista kiinteistötekniikan ylläpito-, huolto- sekä asennustehtävistä. Meillä tehdään kestävää työtä ja toteutetaan kiertotaloutta käytännössä.

 

Etsimme nyt Varkauden teollisuusalueelle

 

LVI-asentajaa

 

vakituiseen työsuhteeseen. Työtehtäviin kuuluvat teollisuuden LVI-laitteisiin liittyvät huolto- ja kunnossapito työt sekä ennakkohuolto- ja asennustyöt.

 

Odotamme sinulta LVI - alan koulutusta ja työkokemusta ilmastointi- ja/tai putkiasentajan monipuolisista tehtävistä huolto-, korjaus- ja asennuskohteista. Kykenet tiimityöskentelyyn sekä töiden itsenäiseen organisointiin. Työskentelet asiakaslähtöisesti ja arvostat laadukasta työn jälkeä.

 

Tarjoamme viihtyisän ja vakaan työyhteisön että vaihtelevan työnkuvan. Luotsaamme sinua uralla eteenpäin omien tavoitteidesi puitteissa, jos sinulla on kiinnostusta edetä vielä vaativampiin tehtäviin. L&T:llä jokainen päivä on erilainen ja voit olla ylpeä kättesi jäljestä!

 

Kiinnostuitko? Täytä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 11.10 mennessä, alla olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä saat osoitteesta rekry (at) lassila-tikanoja.fi.