(Poistunut julkaisusta)

LVI-Asentaja teollisuuteen, Turku
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2020

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Haussa on nyt  LVI-asentaja teollisuuteen 

Haemme tehtävään mielellään jo enemmän kokemusta kerryttänyttä LVI-alan osaajaa. Työhön perehdytetään asiakasyrityksemme toimesta. Edellytämme kuitenkin LVI-alan ammatillista koulutusta ja sekä aiempaa työkokemusta. 

Työskentelykohteena on Turun telakka. 

Tehtävä on kokoaikainen (40h/vko) ja työskentely tapahtuu 1-vuorossa. Toivomme joustoa mahdollisten ylitöiden varalta sekä valmiutta 2-vuorotyöhön.

Etsimällämme työntekijällä on:

  • LVI-kytkentätaidot ja kokemusta teollisuuden kohteista
  • ahkera ja hyvä motivaatio työntekoa kohtaan
  • tarkkuutta ja huolellisuutta, sekä oma-aloitteisuutta
  • hyvät tiimityöskentelytaidot
  • hyvä suomen- tai englanninkielentaito
  • aito kiinnostus alaa kohtaan

Edellytämme lisäksi asennuskuvien lukutaitoa sekä voimassaolevaa työturvallisuuskorttia ja tulityökorttia.

Katsomme eduksi hitsaustaidon ja kokoonpano-/asennustaidon.

Työt alkavat heti / sopimuksen mukaan oikeiden tekijöiden löydyttyä.

Työsuhteessa sovelletaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta. Työsuhde on henkilöstönvuokrauksen kautta. Palkkaus määräytyy osaamisen ja kokemuksen mukaan.

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, niin laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi. Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden Petra Kaitonen 050 475 2050.

Huom! Poikkeustilanteesta huolimatta rekrytointiprosessimme etenevät normaalisti ja meillä on mahdollisuus toteuttaa haastattelut turvallisesti videohaastatteluina tai puhelimitse.