(Poistunut julkaisusta)

LVI-asentaja teollisuuskohteeseen
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.10.2020
Täydennämme Terrafamen kunnossapidon tiimiämme ja etsimme nyt ammattitaitoista LVI-asentajaa Sotkamoon! Tehtävässä vastaat LVI-puolen huolto-, korjaus- ja ylläpitotehtävistä monipuolisessa ja kehittyvässä teollisuusympäristössä. Meillä on hyvä tekemisen meininki ja rento työyhteisö, oletko sinä uusi vahvistuksemme? Hae nyt ja liity Suomen viiden tuhannen caverin joukkoon.

Meille työcaverit ovat erittäin tärkeitä ja työntekijöiden välinen arvostus näkyy jokapäiväisessä työssä. Tarjoamme ammattitaitoisen tiimin tuen sekä ensiluokkaiset työkalut päivittäistä työtäsi helpottamaan. Työnantajana Caverion on vastuullinen, josta näyttönä voitto Vastuullinen kesäduuni-kampanjassa. Käy tutustumassa myös mahdollisiin kollegoihisi: www.caverion.fi/caverikirja.

Työssä menestyminen edellyttää useamman vuoden kokemusta vastaavista työtehtävistä sekä LVI-alan koulutusta. Pystyt ottamaan vastuun työn jäljestä ja olet tottunut itsenäiseen työskentelyyn, työn suunnitteluun sekä aikataulujen hallintaan. Olet halukas kehittämään itseäsi tiimin mukana ja antamaan täyden työpanoksen jokapäiväisissä ratkaisuissa. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja sekä sosiaalista pelisilmää.

Lisätietoja antaa Caverionilta huoltopäällikkö Ari Turunen, p. 0 504758414 tai sähköpostitse ari.turunen@caverion.com. Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa HR-konsultti Lilli Toukola, p. 050 560 8665 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään viimeistään 16.11.2020 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.