(Poistunut julkaisusta)

LVI-asentaja teollisuuskohteeseen
Eezy Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.10.2020

Täydennämme Terrafamen kunnossapidon tiimiämme ja etsimme nyt ammattitaitoista LVI-asentajaa Sotkamoon! Tehtävässä vastaat LVI-puolen huolto-, korjaus- ja ylläpitotehtävistä monipuolisessa ja kehittyvässä teollisuusympäristössä. Meillä on hyvä tekemisen meininki ja rento työyhteisö, oletko sinä uusi vahvistuksemme? Hae nyt ja liity Suomen viiden tuhannen caverin joukkoon.

Meille työcaverit ovat erittäin tärkeitä ja työntekijöiden välinen arvostus näkyy jokapäiväisessä työssä. Tarjoamme ammattitaitoisen tiimin tuen sekä ensiluokkaiset työkalut päivittäistä työtäsi helpottamaan. Työnantajana Caverion on vastuullinen, josta näyttönä voitto Vastuullinen kesäduuni-kampanjassa. Käy tutustumassa myös mahdollisiin kollegoihisi: www.caverion.fi/caverikirja.

Työssä menestyminen edellyttää useamman vuoden kokemusta vastaavista työtehtävistä sekä LVI-alan koulutusta. Pystyt ottamaan vastuun työn jäljestä ja olet tottunut itsenäiseen työskentelyyn, työn suunnitteluun sekä aikataulujen hallintaan. Olet halukas kehittämään itseäsi tiimin mukana ja antamaan täyden työpanoksen jokapäiväisissä ratkaisuissa. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja sekä sosiaalista pelisilmää.

Lisätietoja antaa Caverionilta huoltopäällikkö Ari Turunen, p. 0 504758414 tai sähköpostitse ari.turunen@caverion.com. Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa HR-konsultti Lilli Toukola, p. 050 560 8665 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään viimeistään 16.11.2020 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen alla olevan linkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hae työpaikkaa seuraavasta linkistä:

https://www.caverion.fi/tietoa-caverionista/toihin-caverionille/avoimet-tyopaikat

Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille. Palveluitamme käytetään toimistoissa, asunnoissa, teollisuuslaitoksissa ja julkisissa rakennuksissa sekä infrastruktuurissa.

Lilli Toukola
HR-konsultti
Eezy Henkilöstöpalvelut
050 560 8665
lilli.toukola@eezy.fi

www.eezy.fi